Бях разорен. Първо имах 50 милиона долара, после нямах нищо,

...
Бях разорен. Първо имах 50 милиона долара, после нямах нищо,
Коментари Харесай

Счетоводител откраднал 50 млн. долара от Ал Пачино

" Бях опустошен. Първо имах 50 милиона $, след това нямах нищо ", спомня си носителят на " Оскар ". Това бил и моментът, в който той почнал да приема какви да е функции - като в пагубния " Джак и Джил " с Адам Сандлър, единствено с цел да има с какво да претърпява, написа Variety.

По думите на Пачино, през 2011 година той почнал да " получава предизвестия ", че на счетоводителя му, който работел за доста известни клиенти по това време, не трябва да се има вяра. По това време артистът плащал " нелепа сума " за наем на първокласна къща в Бевърли Хилс, след което завел цялото си семейство на екскурзия в Европа с частен аероплан, наемайки цялостен етаж от лондонския хотел " Дорчестър ".
Реклама
След като се завърнал от ваканцията, схванал, че нещата са зле. " В нашия бизнес, когато печелиш 10 милиона за филм, това не са 10 милиона. След всички юристи, сътрудници, пиари, и държавното управление, това не са 10 милиона, а 4.5 милиона в джоба ти. Но ти харчиш повече, в сравнение с печелиш, тъй като живееш първокласно. Странно се получава. Колкото повече печелиш, толкоз по-малко имаш ", спомня си звездата от " Кръстникът " и " Усещане за жена ", който плащал 400 000 $ годишно единствено на градинаря си.

По това време Ал Пачино е трансферирал 70-те. " Вече не бях младо парче, и надали щях да изкарвам от филмите, в които играя, парите, които съм получавал преди. Махалото се залюля и стана все по-трудно да намирам функции. "
Реклама
Когато се оказал опустошен, се наложило да приема какви да е оферти, захвърляйки всевъзможни правила в досегашната си кариера, написа в. Сега. Снимал даже реклама на кафе. Пачино продал и две от къщите си, почнал да води семинари и да гостува в колежи и университети.

В момента Пачино е на 84 и още веднъж играе в значими филми като " Ирландецът " на Мартин Скорсезе, " Имало едно време... в Холивуд " на Куентин Тарантино и " Домът на Гучи " на Ридли Скот. Преди година най-изненадващо му се роди и наследник от пет десетилетия по-младата Нур Алфала. А счетоводителят, чието име Variety не загатва, се оказал изпечен нарушител - в това време той прекарал 7.5 години в пандиза за " Понци " -схема (т.нар. финансова пирамида).
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР