Бях поканен на партито на ДСБ. Тортата с лика на

...
Бях поканен на партито на ДСБ. Тортата с лика на
Коментари Харесай

Бонев към общинските съветници: Хапнете си тортите, починете си и след Нова година да започнем работа за София

Бях поканен на празненството на ДСБ. Тортата с лика на Паметника на Съветската армяи беше изненада на част от хората към други съпартиици. Аз не пробвах тортата и не участвах в разянето ѝ. Това не е моята тематика - нито прочувствено, нито професионално. Това съобщи, общински консултант от ПП-ДБ/СС впредаването " Денят онлайн " по Нова нюз. 

Начинът на демонтажа подхожда на техническите способи, разкачване по шевовете. Прекаленото очовечаване на бронзови фигури ми идва допълнително. Дали е преминат положителния усет - не мисля, че беше най-оригиналното нещо. За тези политически сили това е идея от години. Те са съумели в тази идея и разбирам тяхното предпочитание да го отпразнуват, добави общинският консултант.

По думите му е възожно демонтажут на ПСА да е почнал на бързо. " Няма по какъв начин да няма политически претекст. Тази тематика е мощно разграничителна линия на цялото общество. Аз зървам евентуален риск стихотворец от хора, които желаят да пренесат сглобката от национално на локално равнище. Те са подтикнали съответни институции да стартират демонтажа  на паметника. Призовавам всички откакто си изядат тортите и се изкажат от трибуната, да си починат, да си изчистят съзнанието, с цел да можем да си върпим работата ", добави още. 

Бонев посоочи, че е ядосан на всички, които оставиха Паметника на Съветската войска да взема решение съдабата на София.

На въпрос би ли напуснал групата на ПП-ДБ в столичния общински съвет, Бонев отговори: Бих напуснал, в случай че се стигне до ръководство с ГЕРБ. Има други партии в СОС. Не сме зачерканли нито една. След Нова година съм сигурен, че напълно разлчино ще се гледа на обстановката. Паметникът на Съветската войска към този момент го няма.

Общинският консултант от ПП-ДБ/СС акцентира, че е имал извънредно градивни диалози с Българска социалистическа партия и " Синя София ". " Българска социалистическа партия, като партия, която 30г. не е управлявала в София. Все още ли желае да ръководи? Или ще изберат да бъдат безконечна съпротива, от която нищо не зависи. И да бъдат причина ГЕРБ да се върнат в ръководството. За мен Българска социалистическа партия са допустим сътрудник в подтекста на това, че за София би трябвало да се избере сътрудник, койко не е ГЕРБ ", сподели още той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР