Бях по покана на почетния председател на Ахмед Доган. Срещата

...
Бях по покана на почетния председател на Ахмед Доган. Срещата
Коментари Харесай

Хайри Садъков : Няколко пъти подписвахме документи в ПГ, които не сме наясно какво ще произведат

Бях по покана на почетния ръководител на Ахмед Доган. Срещата беше за да се обясни обстановката в страната и в партията, която се случва. Ситуацията, която му беше показана бе, че груповите органи на партията са трансформирали характера си като работа и е належащо да се промени методът на работа. Г-н Доган изрече своята паника от протичащото се. Това съобщи депутатът от Хайри Садъков в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.

„ Тревогата идва не от връзки, а от метода на действие на самата партия. е основана доста от дълго време с избрани правила и не трябва да се трансформира характера на работата. Всичко, което би трябвало да се случи във времето е да се възстановят демократичните правила на ръководство на структурите на партията, с цел да проработи и действа партията, с цел да проработи по този начин, както е била в най-хубавата си форма ”, изясни той разрива сред Делян Пеевски и Ахмед Доган от последните дни.

„ Възстановяването на работата на груповите органи е развой и той би трябвало да стартира по реда, по който е открит в устава на партията. Затова чакаме посланието на господин Доган за заработването на партията в правилата на демокрацията ”, акцентира той.

Садъков акцентира, че за тях е главно посланието на Ахмед Доган за изтъкване на посоката на действие на.

„ Не неодобряваме нищо, чакаме заработването на парламентарната група в нейната целокупност, по този начин както е заложено в устава – с двама съпредседатели на партията и на парламентарната група. Ние споделяме, че има правилник и решение на национална конференция. Тези решения би трябвало да бъдат на дневния ред на партията, на централните органи за ръководство и на парламентарната ни група ”, съобщи депутатът във връзка решението на част от депутатите на да не вземат участие в съвещание на парламентарната им група през вчерашния ден.

„ Няколко пъти подписваме документи, за които не сме наясно защо. Не е съгласно признатите правила. Това е проблем, за нас като национални избраници и за нашите гласоподаватели. Ние имаме N на брой случаи, когато сме подписвали документи, които не сме наясно какво ще произведат като решение на парламентарната група ”, призна Хайри Садъков.

Електоратът на желае развиване на партията и страната в вярната посока. Всички чакаме посланието на Ахмед Доган, акцентира той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР