Бях от първите, които отидоха в Иран. В прекрасни отношения

...
Бях от първите, които отидоха в Иран. В прекрасни отношения
Коментари Харесай

Борисов разказа за драмата, която е изживял в небето над Иран



Бях от първите, които отидоха в Иран. В прелестни връзки сме с тях. Обяснението, което локалните управляващи дават все още, е, че са ни сменили кацането от едно на друго летище. Не желая да го разясня. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка о тказът за достъп на самолета на Борисов на път за Рияд .

„ Моята политика постоянно е била за мир, в никакъв случай против трета страна “, добави министър председателят.

Бойко Борисов отговори на въпрос дали има политически подтекст или нервност по проблема: „ Завистта в България стартира да става като присъща линия. Има хора, които завиждат, нервира ги, че страната си върви добре. Всички знаят, че сме другари с Катар, с Емирствата, с Иран, с Турция. Това не значи, че не можем да доразвием другарства и с други, с които до момента не сме ги имали в този размер. Така че - Завист. Нищо друго нямам като коментар”, отсече Борисов.

Пред представителите на българските медии в Рияд министър председателят сподели още, че в границите на месец ще бъде намерено посолство в Саудитска Арабия, „ с цел да можем да осъществим всичко, което сме договорили. На бизнес форума сутринта видях, че към страната ни има огромен интерес”, разяснява той. „ Сега България стои по друг метод и за първи път към нас има покана да посетим страната. Далеч съм от мисълта, че това се дължи на мен. Стабилността на България,. Развитието й, икономическият напредък, стабилната финансова система, етническата приемливост, ниските налози... Престолонаследникът е доста деятелен човек, с упоритости да направи доста промени, изключително в областта на сигурността. Амбицирани са да докарат в България най-много вложения. От това, което ни отделиха като време и кралят, и престолонаследникът, виждам, че има интерес към България”, сподели още Бойко Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР