Бях областен координатор на Враца и София област. Писах програмата

...
Бях областен координатор на Враца и София област. Писах програмата
Коментари Харесай

Инж.Георгиев от ИТН: Обществените поръчки се саботират. Караджов казва кои са правилните фирми

Бях регионален координатор на Враца и София област. Писах програмата по районно развиване на партия „ ИТН “. През това време не съм взел нито един лев за тази си активност. Това съобщи инж. Георги Георгиев от „ ИТН “ (ИТН) по време на брифинг, на който уточни претекстовете за овакантяване на партията на Слави Трифонов.

Офиси се откриваха със средства на партията. Със Слави Трифонов се виждаме доста рядко. Още откакто Гроздан Караджов беше определен за министър излезе едно изследване за демографското бъдеще на България, аз пуснах един коментар в моя Facebook, че е негово обвързване да се погрижи за районното развиване на страната. Половин час по-късно получих едно позвъняване от Тошко Йорданов с апел да махна статуса си, разкри той.

Той разкри с кои дейности в бранша на районната политика не е бил склонен. „ Дадоха се половин милиард за общините, само че без критерии за развиване на районната политика. Има критерии, които са с неразбираемо какви и неразбираемо за кого. Поръчките бяха стартирани преди 1-2 години и ремонтите трябваше да са на по-ниски цени, само че не ни разрешаваха да питаме. По отношение на настоящите поправки – желаех инспекция и стана ужасно. Преведени са половината пари на строителите и следва да се преведат останалите. При новите поправки публичните поръчки се саботират. Строителите споделят, че се е налагало да се срещат с Орлин Алексиев, другар на Слави Трифонов, който отивал при Гроздан Караджов и той споделя кои са верните компании “, разкри Георги Георгиев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР