Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крака

...
Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крака
Коментари Харесай

Божана: Бях надрусана, не разбрах, че ми е счупен кракът

„ Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крайници си “, споделя самата тя. Кацарова е счупила всичките си кости, откакто е танцувала 4 часа.

Дни преди Божана да замине за сантименталния Париж, отива на ваучър на Българското Черноморие с другари. „ Отидохме на едно празненство, което беше на едно дере. Бях пияна и дрогирана и през това време съм си пукнала крайници, само че съм траяла да ходя и танцувам с часове. 4 часа не съм схванала, че съм със строшен крайник. До момента, в който не припаднах от болежка, кракът към този момент ми беше строшен на 9 места, безусловно всяка кост в него беше счупена “, разкрива звездата в подкаста на Ивайло Герасимов.
Реклама

На брюнетката й се случило и допустимо най-лошото нещо, което било допустимо в обстановката. „ Виличката на хрущяла беше тотално отчупена. Просто съм стъпила изкривено и съм траяла да ходя, без да усетя нищо, трябваше незабавно да вляза в болница, тъй като ситуацията беше доста рисково “, добавя самата тя, цитира Телеграф.
Реклама

Кацарова изяснява, че с изключение на почивката си до Париж е провалила цялото си лято. Колоритната готвачка е носила 2 месеца гипса на крайници си, а по-късно постепенно е възстановила и разходките. „ 120 грама желязо имам в крайници. След като се възвърнах, обиколих няколко места - Ню Йорк, Берлин, Грузия, Истанбул, Амстердам и Барселона, за благополучие не пискам на инспекцията на летището “, споделя с усмивка тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР