Бях на вечеря с приятеля ми Роман Василев. На съседната

...
Бях на вечеря с приятеля ми Роман Василев. На съседната
Коментари Харесай

На Косъм От Бой! Бареков Разказа За Чудовищен Скандал С Известен Журналист В Столичен Ресторант!

Бях на вечеря с приятеля ми Роман Василев. На прилежащата маса това лице, в компанията на две “каки ”, стартира да ме наскърбява с най-цинични думи. Преди това е записвал диалога ми. Платих сметката и напуснахме ресторанта неотложно. Като джентълмени постъпихме.

Но! Съжалявам, че не го набих. Той самият предложи и ме приканваше кресливо да го направя, само че изиска да е посред ресторанта, с цел да създадем цирк “ала Патреоти ” и реклама на “жертвата ”. Едната, по-фината и нападателна кака, записваше “дискретно ” със безценен айфон целия диалог, почнал по тяхна самодейност.

Преди година в един магазин наоколо същото лице ме обиди със същите думи, до момента в който пазаруваше бутилки от най-скъпата ракия, само че посред обидите съумя да офейка с една бутилка под мишница, до момента в който още асимилирах неуместното му държание.

Подобни либералпсихари, пияници, джендъри и гниди изцяло оправдават мнението ми, че сме елементарен народ, откакто сходни човеци дефинират публичното мнение… Жалко, само че факт.

Срещна ли го отново, това ще е последният ни другарски диалог. Индивиди като тези елементарни и некадърни соросоиди живеят единствено за абсурда. Въпрос: Защо обществото се вързва на техните селски номера, които са засегнатост за трезвия разсъдък?

Ето по какъв начин стават подправените вести: Един алкохолик лъже, че живее във Франция и се прави на соросоид и ортодоксален Хамериканец. Всъщност е елементарен туземец и си пие ракийката всяка вечер, в което няма неприятно. Всъщност от французите краде единствено обществените помощи.

Това е фейкът му със самоличността. Това ли са носителите на евроатлантическите полезности? Обикновени фалшификатори на идентичност. После пишман баджак джурналистът записва две каки или двама батковци и афишира огромната “новина ” в блога си. Ако не мине номера, търси някой да го набие, по опция пред аудитория.

Така се вършат фалшив новините. После търчи в посолството да си търси хонорара. Но тъй като неотдавна бях в Белия дом… Днес им оповестих персонално неприятната вест. Хонорарите към този момент ще ги заплаща Прокопиев. Посолството си има други законни представители “, изригна ядосан Николай Бареков.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР