Бях на 28, когато изгубих всичко. Бракът ми, кариерата, къщата“,

...
Бях на 28, когато изгубих всичко. Бракът ми, кариерата, къщата“,
Коментари Харесай

Фронтменът на AC/DC Брайън Джонсън: Бях на 28, когато изгубих всичко - брак, кариера, къща

„ Бях на 28, когато изгубих всичко. Бракът ми, кариерата, къщата “, написа фронтменът на AC/DC Брайън Джонсън в книга за живота си. Премества се в дома на родителите си и стартира живота си отначало. Тогава стартира да слага покриви и основава нова група – „ Джорджи II ”. „ Вярвах, че това е моята втора версия на приказката за Пепеляшка, само че очевидно е трябвало да се случат още неща “, споделя Джонсън. Оттогава е фамозният му непокътнат знак – каскет. От бързане, без да има време да се преоблече, лепило и стъкло попадат в очите на Джонсън. Брат му Морис му дава шапката си, оповестява АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Преди да се посвети на изпълнителска кариера, Джонсън се е занимавал с слагане на винилови покриви на коли.

Джонсън е на 75 години. В телефонен диалог от вкъщи си във Флорида фронтменът споделя, че в никакъв случай не се е отказвал от фантазията си да пее рок. „ Винаги намирам чашата за на половина цялостна “, споделя Джонсън.

Мемоарът „ Животът на Брайън Джонсън “, издание на „ Дeй стрийт букс “, споделя за израстването на артиста край Нюкасъл, присъединението към групата AC/DC и записването на албума „ Back in Black “.

Целта ми не беше да посочи себе си, а да обърна внимание на всички прелестни хора, които ми помогнаха в живота – другари от учебно заведение, другари от фабриките, другари от света на музиката.

Музиката постоянно е била пътеводна звезда за Брайън Джонсън. Той помни първия път, когато чува Литъл Ричард по радиото.

В началото Джонсън е новак инженер, млад татко и брачен партньор, който пее апропо. За да завоюва пари за озвучителна система, се причислява към английската войска.  По-късно се отхвърля от работата си като инженер и реализира прочут триумф с групата си „ Джорди “. Но групата има единствено един шлагер в Топ 10 и скоро се разпада.

Бон Скот, първият фронтмен на AC/DC, умира през 1980 година и Джонсън се явява на прослушване, с цел да го замести. Препоръките на Джонсън са от страна на самия Скот, който го е чувал да пее, преди да почине.

Издателят на Брайън Джонсън, Роуланд Уайт, назовава историята на артиста невероятна. „ Обикновено нещата в живота не се случват по този метод “, споделя Уайт.

Книгата свършва с постигането на главната цел в живота на Джонсън. Според артиста мемоарът му не е книга за групата AC/DC, тъй като сходна книга би принадлежала на членовете на групата, които са били там през цялото време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР