бях много разтревожена и не съм си и помисляла, че

...
бях много разтревожена и не съм си и помисляла, че
Коментари Харесай

Ето Как Услужливата Съседка Жанета Отне Дома И Всичките Пари На Йова Атанасова И Я Остави На Улицата! Видео

бях доста разтревожена и не съм си и помисляла, че може да се случи това нещо ”, споделя баба Йова пред Нова тв.

30 години от живота си Йова Атанасова е работила в троянската поща. Има проблеми със зрението. В къщата си живее до преди седмица. Когато брачният партньор ѝ умрял в края на декември предходната година, за погребението оказват помощ услужливите ѝ съседи – рентгеноложката в троянската болница доктор Жанета Кушева и нейният мъж Павел.

Именно те стартират да се грижат за старата жена, като тяхна родственик заживява с баба Йовка. „ Тя ме ограби и се отнасяха доста зле с мен. Искам медикаменти – те отсрочват. Струва ми се, че започнаха да ми поставят опиуми в шише, в кафе и все ходех при комшийката да го изследва. Опитват се да ме унищожават. Тази свекърва на Женя ме ограби, мами ме. Като в концлагер.

Исках да си отида при кучето да легна. Голям тормоз, а сякаш ще ме гледа, а аз можех да се виждам ”, споделя Йова Атанасова.

Преди събитията, за която старата жена споделя, тя е заведена при нотариус, където упълномощава съседката си да разполага с нейните средства и тези на починалия ѝ брачен партньор. „ Донесе ми листи да си сложа палеца на белите листи. Все си мисля, че е поради парите за пенсията ми ”, споделя още Атанасова. След като незрящата баба Йова се подписва с палец в нотариална адвокатска фирма, с пълномощното рентгеноложката подарява на себе си къщата на старицата. Прехвърля и всичките ѝ спестявания по своя сметка – малко над 13 000 лева Сега, старата жена е без облекла, пари и персонални движимости в дома на свои родственици в Казачево.

Братът на починалия ѝ брачен партньор е единствен техен правоприемник, защото баба Йова няма деца. „ При нас пристигна, взехме я. Много е травмирана, нямаше облекла. Аз се обадих на една комшийка, крещя ѝ да помогне, в случай че има нещо. Тя донесе половин чувал нови фланели ”, споделя Павел Атанасов – брат на умрелия Милчо Атанасов.

За ориста на баба Йова схващат всички от село Казачево. Оказва, се че в хода на процедурата по прекачване на парцела са

извадени документи от кметството, поискани от Жанета Кушева без знанието на кмета.

Секретарката е била принудена. „ Сигурно не ги е попитала за какво им е. Тя сподели, че щели да я пребият. Дали се е уплашила, за какво го е дала… Не знам. А, не е трябвало. Щом няма моя автограф – това е невалидно. Цялото село остана възмутено. За мен има някакви задни мисли ”, споделя Иван Диков – кмет на с. Казачево.

Д-р Жанета Кушева разяснява пълномощните с палеца на баба Йова: „ Тя, все по този начин си го прави. Слага на едното пълномощие, на заявления, те са доста неща, които се вършат за пълномощие. Със личният си палец подписа всичко с тампон, който има нотариуса ”. Д-р Кушева не отхвърли, че е дарила сама на себе си къщата на баба Йова. Не отхвърли и че е трансферирала по своя сметка всичките спестявания на старата жена и починалия ѝ мъж.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР