„Бях млада и красива. Сега съм на 61 години и

...
„Бях млада и красива. Сега съм на 61 години и
Коментари Харесай

Голяма беда дебне над Катето Евро! Кълне люто, че на старини ще си изпати жестоко, защото...

„ Бях млада и красива. Сега съм на 61 години и взех решение да ида да запитвам какво се случва с пенсията ми, популярност Богу още работя и си изкарвам паричките, но взех решение да ида да видя какво се случва. То и в този момент ми е смешно, че ще стана пенсионерка, но няма по какъв начин “, по този начин известната актриса Екатерина Евро стартира описа си в „ Часът на Милен Цветков “ по Нова телевизия, където призна, че няма да събере нужните 34 години за пенсия и може и да не вземе пари на старини.

„ Имам към 12 години стаж по документи, а какъв брой доста съм работила не е истина, освен това очевидно без контракт “, показа още тя.

„ Тази нелюбезната служителка в Национален осигурителен институт ми сподели да й се обадя, когато стана на 70 години. подредих се на една опашка, а там имаше хора утрепани и убити. Чаках на опашка и никой нищо не ти споделя, а ти се карат. Толкова нелюбезна бе тая, че дори не ме погледна в очите. Бях стъписаха. Исках да й кажа „ Жива да не си да не ме видиш на 70 години като дойда “, но се сдържах “, показа още Евро.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР