"Бях малтретирана в училище, нанасяли са ми сериозен побой и

...
"Бях малтретирана в училище, нанасяли са ми сериозен побой и
Коментари Харесай

Трансджендърът Филип в разтърсваща изповед: В училище ми избиха зъбите, преминах през ада, за да съм жена

"Бях измъчвана в учебно заведение, нанасяли са ми сериозен побой и по тази причина горните ми зъби са напълно фасети ". Това споделя трансджендърът Филип, по-известен като Анджелина.

21-годишната Анджи споделя през какво е минала, с цел да се трансформира в 100% жена.

Още когато е на 5-6 години той схваща, че не е като останалите. Родителите му считали, че е гей и го завели на сексолог, който отсякъл, че Филип е транссексуална жена, такива признаци е посочил.

"Освен че одобрявам мъже аз вътрешно се усещам като жена ".

Филип е бил подлагана на безумен тормоз от съучениците си, поради това, което е. За да се трансформира в жена той стартира първо с премахването на половите органи. "Всъщност стартира се с хормонални лечения, феминизиране на лицето и по-късно премахване на мъжките полови органи, само че аз започнах в обратна посока ", споделя Анджи.

Операциите му са три – на лицето, за промяна на пола и слагане на бюст.

Днес Филип учи в Техническия университет в София, където е извънредно известен. От персоналната му страница във Facebook излиза наяве, че води извънредно първокласен живот и даже има мъж до себе си. Филип приключва трансформациите със промяна на персоналната карта, където показал законен документ от хирурга, че е със заменен пол, оповестява "България Днес ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР