Бях изнасилена от Жерар Депардийо през август 2018 г., потвърди

...
Бях изнасилена от Жерар Депардийо през август 2018 г., потвърди
Коментари Харесай

Актрисата Шарлот Арно: Аз съм жертвата на Жерар Депардийо

" Бях изнасилена от Жерар Депардийо през август 2018 година ", удостовери френската актриса Шарлот Арно в обществените мрежи, че е жертвата на половите похищения, в които артистът беше упрекнат преди година и които той оспорва, съобщи Франс прес.

Срещу 72-годишния Депардийо бяха отправени обвинявания в " обезчестяване " и " полово посягане " на 16 декември 2020 година за дейности, осъществени през лятото на 2018 година Самоличността на жертвата му до момента оставаше незнайна.

" Аз съм жертвата на Депардийо . Измина цяла година, откогато той беше упрекнат. Вече не мога да мълча ", написа Шарлот Арно в профила си в Туитър.

" Той е упрекнат от една година, само че продължава да работи, до момента в който аз извозвам времето си в оцеляване. Този живот ми се изплъзва от 3 години и желая да пребивавам, без да отхвърлям себе си. Това самопризнание евентуално ще бъде голям потрес в живота ми. Не спечелвам безусловно нищо, с изключение на вяра да си възвърна целостта. Да не преставам да мълча е все едно да се погреба жива ", написа още 25-годишната актриса.

Адвокатите на двете страни не са коментирали изявлението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР