Бях екшън героиня. Нарушавах правилата на играта. Вървях по ръба

...
Бях екшън героиня. Нарушавах правилата на играта. Вървях по ръба
Коментари Харесай

Сашка Васева: Срам ме е от старото ми АЗ, 30 години жартиери

„ Бях екшън героиня. Нарушавах разпоредбите на играта. Вървях по ръба на бръснача. Направих доста неверни ходове. Последните две години бяха сложни и преломни за мен. До болежка трагични и трагични. Но, в действителност, те дадоха нов път за мен. По някакъв метод съм живяла по този начин, че съм съгрешила ". Това показа Сашка Васева в изявление по Нова ТВ.

„ 30 години ваучър, обаче през последните две години тези купони ми излязоха през носа. Това, през което прекосих, ме научи, че би трябвало да се облегнеш на единствения, който може да ти помогне – а това е Всемогъщият ”, разкрива тя.

Сашка си спомня момента, когато лекарите ѝ оповестяват, че има израстък, колкото яйце.

„ Казаха ми, че би трябвало незабавна интервенция. Най-трудно ми беше точно след интервенцията. Аз бях в доста тежко положение. За мен е бяло леке. Смело съм се преборила с 12 часа интервенция. Но по-късно беше доста ужасно ”, споделя изпълнителката.

В болничното заведение тя прекарва 10 месеца, през които не вижда децата си. „ Нямах телефон – никаква връзка. След това беше доста ужасно, тъй като щерка ми беше изгубила връзката си с мен. Тя мислеше, че съм я изоставила през тези месеци. Мислеше, че тази болест е с цел да направя по-тежък живота на фамилията си ”, добавя Васева.

„ Който търси – намира ” – по този начин Сашка изяснява контакта си с хора от нейната колегия, когато е била най-зле. „ Една единствена певица ми се обади – това беше Лили Иванова. Попита ме метафизичен с какво може да ми помогне. Жестът и вниманието, което насочи към мен, бяха велики ”, прецизира тя.

На брачна половинка си, който е бил компактно до нея, в този момент желае да каже: „ Христо, остани до мен! Нужен си ми! ”. А на тези, които сега минават през тежкия път, извървян от нея: „ Няма нищо ужасно, стига да знаете на кой стопанин да се поклоните и да поискате помощ. Един е Създателят, един е Всемогъщият ”.

Тя даде поръчка, че ще продължи да пее с цялата си сила и сърце. „ Вършила съм куп пакости – детски. Простете ми ги! Бяха детски! Искам амнистия! И освен от хората. Но и от майка си, която си отиде. И от 80-годишния си татко ”, изяснява тя.

„ Най-хубавото е невидимо за очите. Аз към момента не виждам. Но знам, че ще прогледна. И ще бъде подобен празник за мен. Молете се за мен, скъпи мои другари ”, моли Сашка Васева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР