Бвшият играч на Ботев и ЦСКА - Тодор Тимонов, сподели

...
Бвшият играч на Ботев и ЦСКА - Тодор Тимонов, сподели
Коментари Харесай

Бивш на ЦСКА и Ботев вижда пловдивчани на финала за Купата

Бвшият състезател на Ботев и ЦСКА - Тодор Тимонов, показа упованията си за идната среща през днешния ден сред двата отбора за Купата на България. 

" С оглед на представянето напоследък и на двата тима съм на мнение, че Ботев Пловдив може да вземе позитивен резултат в София. Да, към този момент отпред на ЦСКА не е Нестор Ел Маестро, а Стамен Белчев. Не знам дали сърбинът е бил казуса, само че " алените " не впечатляваха. В Пловдив стадионът ще бъде претъпкан, в случай че Ботев вземе добър резултат на " Васил Левски ", разяснява пред " Мач Телеграф " Тимонов.

Според него Душан Керкез прави отлична работа в Ботев Пловдив.

" Мисля, че " канарчетата " имат сили да отстранят ЦСКА и да стигнат до край за Купата. Следя нещата и мога да кажа, че Ботев стои добре. Душан Керкез изследва всеки съперник и във всяка среща излиза с избрана скица и футболисти. Предполагам, че и в този момент ще бъде по този начин и ще се опитат да се показват по-възможно най-хубав метод. Онази загуба с 0:4 в последната среща не мисля, че ще повлияе по някакъв метод на този дуел. Оттогава минаха много дни и има позитивно развиване в Ботев и негативно в играта на ЦСКА. Това ме кара да мисля, че играчите на Керкез ще се показват мощно и ще отстранят " алените ". Може да кажем, че е плюс за Ботев и фактът, че първата среща е в София, а реваншът - в Пловдив. Ако реализиран добър резултат в София, ще е по-лесно вкъщи по-късно.

Виждам позитивни неща в играта в предпазен проект. Отборът не е допускал гол в четири мача. За мен Игонен не е на равнището на Ханкич все още. Ханкич вдъхва убеденост на тези пред него и това си проличава. Ивелин Попов ще е значима фигура в редиците на " канарчетата " и съм сигурен, че ще помогне на отбора. Ботев Пд има всички шансове да продължи напред в шампионата ", сподели още Тимонов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР