Буяр Османи, външният министър на РСМ, вече е в Пирогов,

...
Буяр Османи, външният министър на РСМ, вече е в Пирогов,
Коментари Харесай

Буяр Османи и Стефан Янев са при пострадалите при катастрофата в Пирогов

Буяр Османи, външният министър на РСМ, към този момент е в " Пирогов ", с цел да посети потърпевшите при тежката злополука. Пред медиите той сподели, че екскурзията с рейса е била проведена от организация в Скопие и се чака хората, пътували в рейса, да са от този град и района. Потвърди, че е имало над 10 деца и доста младежи, които са пътували. Османи посочи, че този уикенд в македонската страна е имало празник - велики понеделник и връзката е проведена в тази връзка и поради почивния понеделничен ден.

И служебният министър председател Стефан Янев е в незабавната болница " Пирогов ". Директорът на лечебното заведение проф. Иван Поромански, началникът на Клиниката по изгаряния и пластична хирургия проф. Мая Аргирова и началникът на Клиниката по травматология проф. Диян Енчев са уведомили премиера, че положението на пациентите е устойчиво, те са контактни и без заплаха за живота. Министър-председателят беседва с потърпевшите като изрече своето надълбоко състрадание за ужасния случай и им пожела бързо възобновяване.

Пострадалите не са български жители, шестима са с изгаряния, а един пациент е с контузия на крайници. След обзор и оценка на положението им са настанени за следене в Отделението по изгаряния на " Пирогов ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР