Буяр Османи говори за промените в конституцията пред Click Plus“

...
Буяр Османи говори за промените в конституцията пред Click Plus“
Коментари Харесай

Османи: Трябва да направим промените в конституцията

Буяр Османи приказва за измененията в конституцията пред " Click Plus “ на ТВ21. От изявлението излиза наяве, че Османи схваща, че това е много сензитивен въпрос, само че има вяра, че ще има решение.

„ Повече от 50 дни не съм се появявал пред медиите. Правя това, с цел да не се показват неправилно изказванията ми в България. И това се придвижва тук у нас и подкопава целия развой. Хората тук изпитват същинско отчаяние. Питат се дали тази работа има връзка с Европейски Съюз. Сега в България не е време за публичен спор, тъй като България е в избирателен интервал. Много е значимо да имаме поддръжка от интернационалната общонст. Затова ще изчакаме още малко и ще стартираме публично разискване на конституционните промени. Повярвайте ми, като излязат предложенията, като прочетат текста, /на хората/ ще им олекне доста, като видят, че става дума единствено за механически неща. Когато видят, че българите и в този момент са в конституцията, ще би трябвало единствено да ги назовем по име, мисля, че всеки ще се замисли - даже и тези, които са срещу! ", сподели Османи.

„ Ще бъде доста неприятно, в случай че не се одобряват конституционните промени. Лошо ще е за страната. Ако конституционните ремонти не бъдат признати, договарянията ще спрат. Тогава ще бъде прекомерно късно за всичко. Догодина ще има избори и в Европейски Съюз, това значи спомагателни затруднения “, съобщи Османи./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР