Бутонът на късмета предопредели Иво Аръков да влезе в образа

...
Бутонът на късмета предопредели Иво Аръков да влезе в образа
Коментари Харесай

На Хилда Казасян й потекоха лигите когато видя разголения Иво Аръков в „Капките”

Бутонът на шанса предопредели Иво Аръков да влезе в облика на секссимвола Енрике Иглесиас. И да извърши шлагера му Bailamo, който е от  преди 26  години. Той не се оправи кой знае какъв брой добре, главно му куцаха танците. В които бе малко дървен.Но пък другояче поставя усилия и е положителен.

Но когато свърши осъществяването му Аръков не  пропусна да покаже мускулестите си гърди, разтваряйки ризата си, стартира да ги мърда.

Точно в този миг бе ред на Хилда да се изкаже за осъществяването на младия артист.Само, че когато зърна и видя по какъв начин Иво си движи мускулите на гърдите тя съумя единствено да въздъхне и от устатата й се отрони единствено едно „ Боже,мой! ”

И откакто се осъзна разяснява осъществяването на младия артист: „ Няма по какъв начин през днешния ден да не победиш! ”, сподели Хилда съумяла да събере мислите си.

Само, че Веско Маринов се намеси и разкритикува Аръков, че разголването му не подхождало на парчето на Иглесиас и било нещо „ типично балканско ”.

В края на вечерта Хилда се осъзна и даде на Аръков седем точки, а предстоящата десетка отиде при Джулиана Гани, която сполучливо имитира Мила Роберт.

Автор:Бг Днес

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР