Бутнахме часовника с един час напред и това означава, че

...
Бутнахме часовника с един час напред и това означава, че
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през април

Бутнахме часовника с един час напред и това значи, че ще спим по-малко. Но пък значи също по този начин, че ще имаме много повече време да вършим тъкмо това, което ни се желае.
 Sex/Life, Luther: The Fallen Sun, Shadow and Bone и новите филми и сериали на Netflix през март
Новите филми и сериали на Netflix през март

Очаква ни забавен месец

Като да вземем за пример да наваксаме с гледането на филми и сериали, които сме си набелязали. Или просто да се потопим в морето от нови продукции, които Netflix всеки месец ни обезпечава грижливо. Април не прави изключение и тази година. Ето кои заглавия ни привлякоха вниманието в месеца на шегата.

Thicker Than Water

Започваме месеца напълно съществено с един сериал, който вплита в себе си детайли на трилър и драма. Фара е обещаваща журналистка, която най-накрая получава мечтаната работа - да презентира новините.

Точно в този сюблимен за нея миг обаче се появяват редица проблеми. Те са свързани с брат ѝ, който се е замесил в бизнеса с опиати. Понеже го обичат, Фара и сестрите ѝ сплотяват старания, с цел да му оказват помощ да излезе от неприятностите, в които се е вкарал.

Тази помощ обаче може да коства кариерата ѝ като публицист, по тази причина се пробва да води двойнствен живот, потапяйки се в света на опиатите.

Thicker Than Water е в Netflix от 7 април

Florida Man

Майк е добър човек, който обаче е тръгнал по неприятен път. Заради неконтролируемата си пристрастеност към хазарта той съумява освен да загуби брачната половинка и работата си като служител на реда, само че и натрупва задължения към разбойник.

Именно той го изпраща в родния му щат Флорида, с цел да открие и върне избягалото гадже на въпросния разбойник. На пръв взор лесната задача, която би трябвало да почисти отговорностите му, се трансформира в същинско влакче на ужасите, което разкрива пред Майк някои надълбоко защитавани секрети.

Да постъпи вярно пък ще се оказва все по-трудно, когато въпросното гадже се опита да го прелъсти освен с тялото си, само че и със 100 милиона $.

Florida Man е в Netflix от 13 април

How to Get Rich

Може и да ни се коства, че най-трудната част от замогването е да станем богати, само че се оказва, че не е по никакъв начин елементарно да имаш толкоз доста пари, че да не знаеш какво тъкмо да правиш с тях.

Рамит Сейти обаче има забавната работа да учи богатите хора по какъв начин да живеят благополучен живот. Един от препоръките му да вземем за пример към богаташите е да не жалят средства за неща, които обичат и харесват, само че да не дават нито $ за такива, без които не могат.

Задачата на Сейти е за няколко седмици да накара богаташите да трансформират напълно метода, по който мислят за парите. А в последна сметка може да се окаже, че е от голяма важност какъв брой пари изкарваш, с цел да живееш богато.

How to Get Rich е в Netflix от 18 април

Chimp Empire

Национален парк " Кибале " в Уганда е дом на доста животни, като едни от най-впечатляващите са шимпанзетата. Именно там живее най-голямата открита колония от шимпанзета, която към този момент 25 години бива следена и изследвана.

Интересно е по какъв начин маймуните са построили работеща конструкция на обществото си, която включва образуване на съюзи, грижа един за различен и непрестанна битка за власт и превъзходство.

Четирите епизода на документалната поредност са режисирани от Джеймс Рийд (My Octopus Teacher), а в ролята на повествовател е носителят на Оскар Махершала Али.

Chimp Empire е в Netflix от 19 април

През април може да обърнем внимание и на  War Sailor (2 април),  Transatlantic (7 април),  Oh Belinda (7 април),  American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (12 април),  Running for my Truth: Alex Schwazer (13 април) и  Sweet Tooth (27 април).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР