Бутиковият клуб Бедрум Бийч в Слънчев бряг бе домакин на

...
Бутиковият клуб Бедрум Бийч в Слънчев бряг бе домакин на
Коментари Харесай

MAX FIGHT 43 с качествено бойно шоу в Слънчев бряг

Бутиковият клуб " Бедрум Бийч " в Слънчев бряг бе хазаин на 43-тата церемония вечер от поредицата " Максфайт ", която през последните години показва на почитателите смесена файт карта с разнообразни бойни стилове. Стотици станаха очевидци на девет срещи във формати ММА, К1 и професионален бокс.
 Стоян Копривленски ще бъде награден на MAX FIGHT 43
Стоян Копривленски ще бъде награден на MAX FIGHT 43

Боецът реализира историческа победа в " Glory " преди броени дни в Париж

Сред гостите на грандиозния военен театър и този път бе олимпийският първенец, медалист от три олимпиади Армен Назарян, международният първенец по бокс от Милано 2009-та година и троент първенец на европейския съюз Детелин Далаклиев, международните първенци по бойно самбо Росен и Румен Димитрови, някогашният футболен национал Даниел Боримиров както и ръководителят на българската федерация по бокс и член на олимпийския комитет Красимир Инински и Председателят на Българската конфедерация по кик бокс и муай тай Гн Галин Димов.

За постигнатите върхове в международния кик бокс и историческата победа в в " Glory " специфичен плакет от българската конфедерация по кик бокс и муай тай получи Стоян Копривленски. Боецът получи и грамота от " Максфайт " и чек за 10 хиляди лв. от частен спонсор. Световният ни и четирикратен европейски първенец по муай тай при дилетантите има общо 11 победи на професионалния кръг - четири от които в " Глори ". В своята професионална кариера той записа и две запаметяващи се участия на кръга на " Maxfight ", а към сегашния миг е единствения българин подписал контракт с " Глори ".
 Снимка 432677
Източник:

След две годишно спиране от професионалния кръг с победа се завърна някогашния народен боксьор Младен Манев - Нинджата, който надигра в тежка категория в мач реванш бургазлията Милен Паунов. В различен боксов конфликт, само че в категория лека-тежка опитният Григор Саруханян победи в шеструднов мач различен бургазлия Таяр Мехмед. Третият боксов мач в категория супер-полусредна (до 71кг) предстоящо приключи с победа за Здравко Попов.

Носителят на шампионския пояс на Максфайт в ММА Деян Топалски, записа победа, само че в жанр К1 над молдовеца Василе Боршевски. Лесна победа и 16-та по ред в професионалния ММА записа и европейският и международен вицешампион Валентин Бенишев. Бенишев досега няма позволена загуба в своята професионална кариера. Победи реализираха още Драгомир Петров и Радослав Костов в К1, Христо Христов и Владислав Кънчев в ММА.

Ето всички резултати:

1 К1- 67кг - Драгомир Петров - Чавдар Папарков - победа със съдийско решение

2 Бокс - 71кг - Здравко Попов - Радослав Митев - с единомислещо съдийско решение

3 ММА - 70 кг - Адреано Георгиев - Христо Христов - победа с ТКО във втората минута на първи рунд

4 К1 - 81кг - Йон Уреки - Радослав Костов - победа със съдийско решение

5 Бокс - 81кг - Таяр Мехмед-Султана - Григор Саруханян - единомислещо съдийско решение

6 ММА - 77 кг - Александру Ротари - Владислав Кънчев - ТКО в 3:03мин на първи рунд

7 Бокс - +91кг - Младен Манев-Нинджата - Милен Паунов - единомислещо съдийско решение

8 ММА - 70кг - Даниел Роибу - Валентин Бенишев - ТКО в първи рунд

9 К1 - 85кг - Васил Боршевши - Деян Топалски - съдийско решение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР