Business Forum on Cyber Security ще се проведе на 13

...
Business Forum on Cyber Security ще се проведе на 13
Коментари Харесай

Световният експерт по киберсигурност Мени Барзилай пристига в България със специална презентация на форума на ИАНМСП и Посолството на Държавата Израел в София

Business Forum on Cyber Security ще се организира на 13 декември и ще засегне най-важните тематики за кибер отбраната на бизнеса

Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) взаимно с Посолството на Държавата Израел провеждат Българо-израелски бизнес конгрес “Business Forum on Cyber Security ”. Събитието ще се организира в зала Витоша на Интер Експо Център – гр. София.

Програмата на събитието планува присъединяване на международния специалист господин Мени Барзилай, който ще изнесе  презентация на тематика “The Dark Side of the Cyber Space “, и ще показа пред аудиторията главните провокации и закани в интернет пространството, с които се сблъскват компаниите и институциите и ще даде потребна информация и насоки за българските МСП.

Mени Барзилай е интернационално прочут специалист по киберсигурност. Той е стратегически консултант на държавни управления и на водещи компании от целия свят, взе участие в консултативния съвет на няколко започващи компании, съосновател е на Cytactic, компания за услуги за ръководство на кибер рецесии в международен мащаб. Също по този начин, той е механически шеф на интердисциплинарния киберизследователски център Блаватник към университета в Тел Авив и създател на бюлетина THINK:CYBER с клиенти от цялостен ​​свят. Работил е в разследващите служби на Израелските отбранителни сили и е заемал няколко управителни позиции, свързани с технологиите в най-голямата израелска банкова група.

След привършване на презентационния панел, ще се организира нетуъркинг обяд, по време на който представителите на българските МСП,

регистрирани за присъединяване, ще имат опция да се срещнат с господин Барзилай и комерсиалният отдел на Посолството на Израел в България, с цел да обменят скъп опит, насоки и контакти.

Работният език на събитието е британски.

При проявен интерес за присъединяване следва КОМПАНИИТЕ ДА съдебна експертиза РЕГИСТРИРАТ най-късно до 6 декември 2022 година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР