Бушуващата страст на Доди ал-Файед към кокаина е услужливо пропусната

...
Бушуващата страст на Доди ал-Файед към кокаина е услужливо пропусната
Коментари Харесай

Наркоманските изцепки на Доди ал-Файед почернили последните дни на Даяна

Бушуващата пристрастеност на Доди ал-Файед към кокаина е услужливо пропусната от създателите на сериала „ Короната “, който се концентрира само върху лятната му спекулация с, както и от биографите на кралското семейство. Според в. „ Дейли мейл “ обаче изцепките на баровеца с дрога са почернили последните дни на Лейди Ди.

Роденият в Лондон холивудски менаджер Пол Коен споделя забавни мемоари за арабския шейх.

„ Доди пристигна в Лос Анджелис да снима филми. Голямата пристрастеност на живота му не бяха нито дамите, нито киното. Беше кокаинът. Хората считат Доди за огромен съблазнител, тъй като се е натискал с актриси като Брук Шийлдс и, несъмнено, поради връзката му с принцеса Даяна. Той беше необичайно несексуален. Той предпочиташе да се изолира уединено с коката, а дамите го харесваха, тъй като пръскаше с необятни пръсти доста пари по тях “ – спомня си Коен.

„ Никога не съм виждал опиати в подобен мащаб като на купоните на Доди. Той имаше сребърни чинии на масичката за кафе, отрупани с опиати. Дори не се стараеше да крие дрогата. Партитата продължаваха по 3 дни, хора идваха и си отиваха, само че Доди непрекъснато беше там и се друсаше от самото начало “ – твърди Коен.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР