Бусът на Системата ни убива е спрян снощи от полицейските

...
Бусът на Системата ни убива е спрян снощи от полицейските
Коментари Харесай

От СДВР със странно обяснение защо не са допуснали буса на Системата ни убива

Бусът на " Системата ни убива " е спрян нощес от полицейските чиновници, с цел да се посочи къде желае да отиде .
Той не бе позволен от полицията, тъй като Столична дирекция на вътрешните работи има кардинална позиция - на кръстовището се позволяват единствено коли, които настояват, че носят храна или вода на протестиращите .
Имаше предпоставки да бъде и бутнат човек. Това е кардиналната ни позиция.
Това оповестиха от полицията, които дадоха брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи във връзка митингите в София и случая от нощес с недопускането на буса на " Системата ни убива " до " Орлов мост ".
Проведе се следващият нерегламентиран митинг в столицата , посочи комисар Тони Тодоров
Снощи дадохме опция на ръководещите буса да потеглят в каквато и да е посока с изключение на към „ Орлов мост “. Никой не задържа буса. Кордонът бе подложен там, с цел да пази от вероятно напрежение. “
Снощното държание на протестиращите към полицията го считаме като провокация към на с. Призоваваме да не бъдем забърквани в политически игри, допълниха още от полицията.
Ще бъде осъществена инспекция за дейностите на служителите на реда и техните пълномощия през миналата нощ. Това не е проблем, даде обещание комисарят в коментар за дейностите на органите на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР