Бурята взе две жертви – стена затрупа мъж, а скъсан

...
Бурята взе две жертви – стена затрупа мъж, а скъсан
Коментари Харесай

Бурята взе две жертви – стена затрупа мъж, а скъсан проводник уби друг

Бурята взе две жертви – стена затрупа мъж, а разкъсан проводник умъртви различен. Опасното време в цялата страна докара до гибелта на двама души. Мъж е умрял на място, откакто би покрит от паднала стена на парцел в шуменското село Развигорово. Инцидентът е станал в резултат на мощната стихия.

От полицията оповестяват и за различен мъж от гр. Велики Преслав, който е умрял откакто е отишъл в покрайнините на града, с цел да посрещне животните си от паша. Предполага се, че е стъпил върху разкъсан електрически проводник, предаде .

Мястото е отцепено, чакат се екипи на електроразпределителното сдружение да огледат мястото и да го обезопасят, с цел да стартира оглед на произшествието.

Ураганни ветрове и мощна стихия се развихриха в цяла България в събота. В исперихското село Лъвино смерч отнесе покривите на над 150 къщи и остави 11 села без ток.

Силната стихия в Шумен събори дърво, което затисна 66-годишна жена. Спасителен екип е съумял да извади дамата и тя е настанена в болница с фрактура на прешлен на гръбначния дирек, както и дислокиран гален и фрактура на десния крайник.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР