Бурята Нелсън се очаква да удари части от Великобритания със

...
Бурята Нелсън се очаква да удари части от Великобритания със
Коментари Харесай

Бурята Нелсън ще удари Обединеното кралство тази вечер, тъй като испанската метеорологична система носи силни ветрове и проливен дъжд

Бурята Нелсън се чака да удари елементи от Англия със мощни ветрове и пороен дъжд, защото би трябвало да опустоши цялата страна довечера и на следващия ден напред на великденската почивка.

Бурята, наречена от испанските синоптици, би трябвало да бомбардира Англия с проливни дъждове, градушка и гръмотевици, откакто кацне по-късно през днешния ден. Бурята Нелсън към този момент удари елементи от Испания, изсипвайки пороен дъжд в районите на Галисия, Кастилия и Леон и Екстрамадура, преди да се реалокира на север към Обединеното кралство.

Картите на Met Office през днешния ден демонстрират жълто предизвестие за времето в елементи от Северна Ирландия, в това число Белфаст, до 13:00 през днешния ден, предизвестие за наводнения и пороен дъжд.

Издаден е различен за Корнуол и доста други райони сред Плимут и Брайтън по южното крайбрежие на Англия. Предупреждението е в действие сред 7 сутринта и 6 вечерта на следващия ден.

Метрологът на Би Би Си Хелън Уилетс сподели пред Радио 4 през днешния ден: „ Ниското налягане, което хвърля този дъжд към н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР