Бурята между Съквартирантите във VIP Brother ще вземе нови жертви

...
Бурята между Съквартирантите във VIP Brother ще вземе нови жертви
Коментари Харесай

Нови жертви и конспирации лъсват във ВИП Брадър

Бурята сред Съквартирантите във VIP Brother ще вземе нови жертви (ВИДЕО)
Съквартирантите показват кой измежду тях е най-достоен и кой най-недостоен за победител

Тази вечер във ВИП Брадър ще проследим последните номинации в Къщата, които ще се проведат по нов правилник. Бурята сред Тото, Дани Златков и Шеф Петров ще вземе нови жертви, а Мегз ще направи прочувствена равносметка за дните, прекарани като Фантом на Къщата.

Само девет дни преди огромния край на ВИП Брадър, Съквартирантите ще предлагат за финален път. Всеки от тях ще уточни своя любимец за победа в шоуто, както и участника, който никога не трябва да се окичва с купата „ Любима звезда на България “. Болезнени истини, изненадващи решения и лъсване на добре прикрити тактики ще вълнуват феновете, а кои звезди ще се борят за оставане след последните номинации и кои ще станат сигурни финалисти, следва да разберем.

Тази вечер ще забележим и реакциите на Съквартирантите след последните трагични събития в Къщата. След грозната кавга сред Тото, Дани Златков и Шеф Петров, Тото ще припознае Дани Петканов като съизвършител на Петров в Къщата. Рапърът ще потърси сметка на Лудия кореспондент и двамата ще проведат дълъг и прочувствен диалог за престоя им в шоуто и дейностите на Шеф Петров към всички.
 Тото и Дани

Още една прочувствена равносметка, само че този път на Мегз ще забележим в живото предаване тази вечер. Дизайнерката към този момент втора седмица обитава в Къщата със статут на Фантом, а довечера ще стане ясно до какви истини е достигнала Миглена за този интервал. Ще върне ли строгият, само че обективен Big Brother Меги, с цел да прекара тя остатъка на шоуто като пълновръстен участник, или ще резервира статута ѝ до самия край, ще разберем довечера.

 Мегз

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР