Бурята Иша ще удари страната със силни ветрове със скорост

...
Бурята Иша ще удари страната със силни ветрове със скорост
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на бурята Иша разкриват точния час, в който дъждовната буря ще удари Обединеното кралство – проверете вашия район

Бурята Иша ще удари страната със мощни ветрове със скорост 80 благи в час през днешния ден на фона на вълна от метеорологични предизвестия, обхващащи цялата нация, до момента в който вземаме вижте кога би трябвало да пандизите люковете.

Неотдавнашният студен арктически въздух понижа и отстъпи място на атлантическото въздействие, което ще донесе влажно и прохладно време в Обединеното кралство през днешния ден. В мощ са кехлибарени и жълти строги предизвестия, като хората са известени за опцията от спиране на електрозахранването, спиране на пътуването и рискови условия, изключително в крайбрежните региони.

Предупрежденията за дъжд в елементи от Уелс и Северна Англия започнаха в среднощ, само че бурята ще стартира съществено за по-голямата част от страната по обяд, когато влязат в деяние предизвестията за вятър. Метеорологичните карти демонстрират изискванията в 15:00 часа, когато огромна част от Република Ирландия и Северна Ирландия са наранени.

До 18:00 часа вятърът и дъждът се реалокираха в Бирминг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР