Бурята Иша се очаква да удари Обединеното кралство с проливен

...
Бурята Иша се очаква да удари Обединеното кралство с проливен
Коментари Харесай

Бурята Иша: Пълен списък на районите в Обединеното кралство, които ще бъдат засегнати от дъжд и скорост от 80 мили в час този уикенд

Бурята Иша се чака да удари Обединеното кралство с пороен дъжд и ветрове със скорост до 80 благи в час този уикенд на фона на предизвестие за риск за живота.

Очаква се поривите да са най-силни в неделя в огромна част от страната. Метеорологичната работа издаде голям брой предизвестия за кехлибар в Северна Ирландия, Централна и Южна Шотландия, Уелс и забележителна част от Северна Англия и региони на Южна Англия от 18:00 часа на следващия ден до 9:00 часа в понеделник, до момента в който има и няколко жълти предизвестия.

Метеоролозите предизвестяват, че има риск от пострадване и животи могат да бъдат застрашени заради евентуалното съществуване на огромни талази и пренасящи се във въздуха крайбрежни боклуци. Застудяването, при което Обединеното кралство изпита минусови температури през нощта в продължение на четири следващи дни, отстъпва място на смяна в динамичността на времето.

Ниското налягане изтласква арктическия въздух и отваря място за въздействието на Атлантическия океан. Това значи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР