Бурята Хенк взе още една жертва, след като жена загина

...
Бурята Хенк взе още една жертва, след като жена загина
Коментари Харесай

Бурята Хенк: Вятърът със скорост 94 мили в час взе втора жертва като 87-годишна жена загина при катастрофа с паднало дърво

Бурята Хенк взе още една жертва, откакто жена почина при конфликт с паднало дърво.

87-годишна жена в червен Smart Forfour се удари в паднало дърво на път B в Крейс Понд, Южен Оксфордшър, във вторник в 17:25 ч. - до момента в който ветрове със скорост 94 благи в час и опустошителни наводнения пометоха страната.

Полицията споделя, че за жалост тя е била оповестена за мъртва на местопроизшествието, до момента в който моли за очевидци на съдбовния случай.

Старши проверяващият офицер сержант Доминик Махон от отдела за следствие на тежки конфликти сподели: „ За страдание една жена почина след този конфликт и нашите мисли са с нейните близки.

„ Бихме желали да молим всеки, който е бил очевидец на конфликта или е видял колата преди него, да се свърже с нас. Също по този начин бихме помолили всички водачи с камера за контролно ръководство, които са били в региона по това време, да ревизират записите си и да ни уведомят дали е снимало нещо, което би могло да помогне на нашето следствие. Свържет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР