Бурята Герит наруши транспортните връзки във Великобритания и причини неволи

...
Бурята Герит наруши транспортните връзки във Великобритания и причини неволи
Коментари Харесай

Транспортен хаос във Великобритания след Коледа заради бурята Герит

Бурята Герит наруши транспортните връзки във Англия и аргументи несгоди на пътуващите към дома след коледните празници, съобщи ДПА.

Пориви напразно от към 130 км/ч и проливни дъждове станаха причина за закъснения в автомобилния, железопътния, въздушния и фериботния превоз.

ЖП операторът LNER, който обслужва направленията сред Лондон и Шотландия по Главната железопътна линия по източното крайбрежие на Обединеното кралство, предложи на клиентите да не пътуват поради неприятното време.

На потребителите, блокирани от нарушените транспортни връзки, беше казано да си наемат хотел, като по-късно ще имат право на обезщетение за изключителния разход.

Avanti West Coast, жп компанията, обслужващата Главната железопътна линия по западното крайбрежие, заяви, че трасето към Шотландия на процедура е непроходимо. Всички влакове от и към Лондон се движат единствено до Престън, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Всички с авансово закупени билети за пътувания сред Престън и Единбург или Глазгоу ще могат да се качат на влакове, само че това ще може да стане едвам през днешния ден или в петък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР