Буря уби една жена в коледната вечер в източната част

...
Буря уби една жена в коледната вечер в източната част
Коментари Харесай

Буря уби една жена в Австралия и остави 120 000 жилища без ток на Коледа

Буря умъртви една жена в коледната вечер в източната част на Австралия, към 120 000 жилища са без електричество, оповестиха управляващите, представени от Франс прес.

59-годишната жена е станала жертва на паднало дърво, съборено от поривите напразно в градския регион Голд коуст, заяви Джей Нютон от службата за незабавна помощ. " Беше като зона на злополучие, имаше дървета по целия път ", добави той пред медиите.

Бурята извади от строя електропроводите в региона на Бризбейн, районната столица на щата Куинсленд, заяви локалното енергийно сдружение " Енергекс ", съгласно което са породени " пагубни и необятно публикувани вреди с мащабите на циклон ".

" Повече от 800 електропровода са отвън строя, 120 000 клиенти са без електричество, възобновяване на услугата ще отнеме дни ", написа компанията в " Екс ", представени от Българска телеграфна агенция.

Австралийската метеорологична работа предвижда през днешния ден нови гръмотевични стихии с поривисти ветрове, градушка и значителни превалявания. Издадено е предизвестие за вероятни разливи на река на към 40 км от Голд коуст.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР