Буря се е разразила в Симеоновград. За силни ветрове и

...
Буря се е разразила в Симеоновград. За силни ветрове и
Коментари Харесай

Смачкани коли, паднали стълбове и дървета след буря в Симеоновград

Буря се е разразила в Симеоновград. За мощни ветрове и дъжд в града малко преди обяд, оповестява Нова телевизия. Подадени са шест сигнала за паднали дървета.

Пречупено дърво се е смачкало два автомобила, а друго е паднало върху къща и е увредило част от покрива. Има и паднали стълбове, като затова тук-там няма ток. Екипи на пожарната от Симеоновград и Димитровград разчистват след стихията. В работата оказват помощ и доброволци.

БиТиВи осведоми за вятър, дъжд и градушка в Сливенско. За по-малко от 10 минути са паднали 11 литра превалявания на кв. м. Скоростта напразно е достигнала 75 км/ч. Няма потърпевши хора. Подадени са сигнали за паднали клони и прекършени дървета, които тук-там са блокирали тротоарите. Работи се по разчистването. Градушката е била къса. За момента не са конкретизирани вредите. Ситуацията е овладяна, са съобщили от община Сливен за медията.

БНР написа, че чиновници на общинското дружество " Чистота " в Благоевград почистват кални наноси се след пороен дъжд от миналата нощ. Те са почнали работа рано тази заран. Разчистват се основни пътни артерии в централната част на града и улици в благоевградските квартали. Почистват се и дъждоприемните шахти за възстановяване на проводимостта им. Екипи на звено " Инспекторат " вършат непрекъснати обходи и оказват подпомагане. Отстраняват се счупени клони от пътните платна и тротоарите, с цел да не бъде възпрепятствано придвижването на моторни транспортни средства и пешеходци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР