Буря с дължина 742 мили се очаква да удари Обединеното

...
Буря с дължина 742 мили се очаква да удари Обединеното
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите карти показват точната дата, на която ще удари буря с дължина 742 мили, като само 4 места ще бъдат пощадени

Буря с дължина 742 благи се чака да удари Обединеното кралство в границите на няколко дни, съгласно чисто новите метеорологични карти.

Картите на WXCharts демонстрират голям фронт на стихия, покриващ множеството елементи от Англия, Уелс и Шотландия, само че с няколко сериозни места, пощадени от офанзивата на мизерните условия.

В сряда, На 10 април, малко повече от седмица, ще връхлети бурята. Според картите единствено Нюкасъл, югоизточният Лондон и по-голямата част от Северна Ирландия са се измъкнали невредими.

Това се случва откакто Met Office регистрира рекордно количество превалявания, паднали в Англия през миналата година и- половина. Около 1695,9 мм дъжд е паднал от октомври 2022 година до март 2024 година Това е най-високото равнище за всеки 18-месечен интервал в Англия, откогато сравнимите данни на Met Office започнаха през 1836 година Той бие предходния връх от 1680,2 мм, който беше подложен единствено през месец преди този момент и обгръща 18-те месеца от септември 2022 година до февруари 2024 година

Третата най-в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР