Бурните дни и нощи на Уейн Рууни продължават. Нападателят на

...
Бурните дни и нощи на Уейн Рууни продължават. Нападателят на
Коментари Харесай

Рууни пред развод, след като го хванаха с чуждо

Бурните дни и нощи на Уейн Рууни не престават. Нападателят на Евертън беше заловен да кара пийнал, а в този момент е пред бракоразвод със брачната половинка си Колийн, негова ученическа обич.

Оказва се, че във съдбовното алкохолно родео футболистът не е бил самичък. Той карал 29-годишната Лаура Симпсън. Майка на едно дете, чиновник във компания за недвижими парцели.

Двамата с Рууни се натискали и целували в клуб в баровско предградие на Манчестър. После тръгнали с джипа на звездата, когато служителите на реда ги заловили.

Уейн се заклел, че карал дамата до нейния пикап, който обаче бил паркиран на по-малко от миля! Бил по-малко пилият, по тази причина се качил зад кормилото. Кой какво и къде е тръгнал да качва, ще оставим настрани.

По това време Колийн карала отмора с тримата им синове на Майорка. Припомняме, госпожа Рууни е бременна за четвърти път.

Колийн към този момент се е изнесла с децата в дома на родителите си в Ливърпул. Рууни размишлява над живота самичък сам в имението за над 6 милиона паунда. Според негови другари този път е решено - ще има бракоразвод.

Колийн към този момент елементарни една невярност на Уейн. Преди време той беше заловен с жрица на любовта, която може да му бъде баба. Е, най-малко е свалил към този момент възрастта на непознатите бройки. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР