Burna Boy имаше невероятна година. Нигерийската мегазвезда влезе в историята

...
Burna Boy имаше невероятна година. Нигерийската мегазвезда влезе в историята
Коментари Харесай

Мегазвездата на Afrobeats Burna Boy все още е „в процес на работа“, казва майка му

Burna Boy имаше невероятна година.

Нигерийската мегазвезда влезе в историята като първият африкански музикант, оглавил шоу на разпродаден стадион в Съединени американски щати, както и в Обединеното кралство. Междувременно последният му албум, I Told Them..., се изстреля в топ 10 в класациите по целия свят.

Въпреки това, съгласно майка му, Burna Boy към момента не е разгърнал капацитета си.

„ Възхищавам се на усърдието, упоритата работа, само че той към момента е в развой на работа “, Босе Огулу, който също ръководи Afrobeats певица, сподели пред BBC Няша Мишел.

" Има още доста стадии за реализиране. Трябва не просто да се оттеглим и да погледнем какво сме създали, а да продължим да вършим повече. "

Наричана нежно Mama Burna от почитателите, госпожа Ogulu съперничи на матриарха на Kardashian Крис Дженър за купата най-хубавият " momager ".

Мама Бурна научи занаята от личния си татко, който управляваше починалата нигерийска икона Фела Кути. Далеч от музиката, тя също е приключена бизнесдама и езиковед.

„ Ръководих езикова школа в продължение на 18 години. Бързо разбрах силата на езиците и силата на културата “, госпожа Огулу, която в неделя се причисли към харесванията на Stormzy, Mohamed Salah и Mo Farah като притежател на премията Best of Africa.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР