Буркина Фасо победи Тунис с 1:0 в 1/4-финален двубой от

...
Буркина Фасо победи Тунис с 1:0 в 1/4-финален двубой от
Коментари Харесай

Буркина Фасо изхвърли Тунис зад борда и е на 1/2-финал в КАН

Буркина Фасо победи Тунис с 1:0 в 1/4-финален дуел от . Попадението за Буркина Фасо падна в самия завършек на първото полувреме. Данго Уатара получи топката и дриблира през отбраната, с цел да стреля от наказателното поле и да открие резултата.
Срещата стартира в постепенно движение, като първата по-сериозна опция се откри пред Тунис в 27-ата минута. Голямата звезда Уахби Хазри извърши директен свободен удар и вратарят на Буркина Фасо Херве Кофи се намеси със страховит плонж, с цел да почисти в корнер.
В 40-ата минута Данго Уатара опита да стреля отдалеко, като Бехир Бен Саид хвана топката без проблеми. В добавеното време на първото полувреме Туре откри Уатара, който изведе напред в резултата Буркина Фасо. В 51-ата минута символичните домакини бяха покрай втори гол, като Бен Саид парира удар на Ибрахим Туре.
В 69-ата минута Юсеф Мсакни стреля от фал за Тунис и Кофи още веднъж избави и се показа уместно. В 78-ата минута Хазри беше повален в наказателното поле и тунизийците желаеха дузпа. Такава обаче не беше отсъдена. В 85-ата минута голмайсторът Уатара беше изпъден с пряк червен картон след жестоко нарушаване.
Съперник на Буркина Фасо в полуфиналите ще бъде спечелилият от дуела сред Сенегал и Екваториална Гвинея.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР