Бургазлийката Таня на 78 г. е загиналата при пожара в

...
Бургазлийката Таня на 78 г. е загиналата при пожара в
Коментари Харесай

Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в Бургас

Бургазлийката Таня на 78 година е починалата при пожара в блок 308 в жк " Меден рудник ". Тя е била доброволец в природозащитната организация Animal Hope.

Тя имаше голямо сърце, в което имаше място за всички бездомничета, избавила е хиляди почтени животинчета, ридаят околните й.

„ Джеси – тя ще остане вкъщи, до момента в който разберем по какъв начин ще продължи живота й. Днес тя загуби своята господарка в пожар. Джеси в границите на една година оцелява във втори пожар. Но Таня не оцеля. Днес при безразсъден и ужасяващ случай си отиде един неповторим и необикновен човек. Човек раздаващ се за хора и животни. В продължение на 8 месеца Таня всеки божи ден идваше в базата при животните, всеки божи ден им готвеше, всеки ден ми помагаше в грижите за тях по няколко часа. Тя бе горда, че е доброволец и нейната работа е да оказва помощ в базата. Днес всички в базата я чакаха, само че тя не пристигна и в никакъв случай повече няма да пристигна, в никакъв случай повече няма да я забележим нито те, нито Джеси, нито аз. Загубих един необикновен другар. Танче, почивай в мир блага моя, нито Джеси ще изоставя, нито Жожо и Кари нито другите мъници. Ще се грижа за тях постоянно. Сега си при Барчи и Бобче – там горе. Нека е ярък пътят ти към звездите, а той ще е подобен тъй като ти бе необикновен човек обичащ и хората, и животните. Почивай в мир! “, написа Зорница Атанасова от Animal Hope-Бургас, цитира Флагман.бг. 

Таня, която избави хиляди бездомни животни, е починалата при пожара в Бургас
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР