Бургазлийката Диляна се готви да направи нещо нечувано – да

...
Бургазлийката Диляна се готви да направи нещо нечувано – да
Коментари Харесай

Джендърки от Русе ще вдигат сватба

Бургазлийката Диляна се готви да направи нещо нечувано – да разбие стандарта и на инат на всички закони, догми и публични настройки да се ожени за своята другарка Вяра. Двете се канят да създадат същинска женитба, на която да поканят всичките си другари. Това несъмнено ще е единствено празненство. Историята бе разказана в „ Ничия земя “ по Нова Телевизия.

Диляна е на 25 години, а партньорката й е на 41 години. Диляна споделя, че е имала сериозен другар, само че и духовно, и полово й харесва да е повече с жена. По думите й мъжете не се старали задоволително и с жена било доста по-вълнуващо. От своя страна Вяра имала огромен опит с мъжете, само че е разочарована от мощния пол. Вяра даже има огромно дете, на 21 години от първата си несполучлива връзка с мъж. „ С жена се живее по-спокойно “, споделя тя и признава, че едновеременно е имала връзка и с мъж, и с жена. Нейният дрескод несъмнено е мъжки, само че тя твърди, че е „ унисекс “.

Вяра е избрала хубав бял костюм за сватбата, до момента в който Диляна ще заложи на красива ефирна рокля. На сватбата им ще има и други хомодвойки. Доведената сестра на Диляна също има другарка, а в фамилията си има и 70-годишна вуйна, която от 50 години живее на фамилни начела с друга жена. Вяра и Диляна описват, че са минали през разнообразни стихийни житейски бедствия, с цел да открият огромната си обич. Мечтата им е да имат дете, което да бъде отгледано не от майка и татко, а от две любящи дами – мама 1 и мама 2. “По-добре две положителни майки, в сравнение с един неприятен татко “, споделят те.

Диляна ще бъде майката, даже от няколко месеца ходила в инвитро клиника, само че до този миг имала два несполучливи опита да зачене. “Няма да възпитаваме нашето дете да бъде хомосексуално, то единствено да си избере какво ще е. Това е природа ”, метафизичен отсичат и Вяра, и Диляна. „ Еднополовите връзки са по-стабилни, по-отговорни и двойките си изневеряват по-малко “, безапелационни са и двете. Любовта сред двете пламнала преди няколко години. Диляна работила в чужбина и в една от обществените мрежи се срещнала с Вяра. Наясно била със половата си ориентировка, Вяра също не криела, че харесва дами. 7-8 месеца двете комуникирали във фейсбук, до момента в който не се срещнали в България.

Вяра била по-смелата и предложила брак, преди година дала годежен пръстен на Диляна, тъй като била уверена, че това е любовта на живота й. Наскоро й подарила още един годежен пръстен, с цел да удостовери любовта си.

Сватбата ще е в Русе, а двете дами ще поканят и духовник, който да ги благослови. Ще проведат празничният ден, по този начин, както би изглеждала една същинска женитба.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР