Бургазлийката Андреа Иванова отпразнува рождения си ден в столична пицария

...
Бургазлийката Андреа Иванова отпразнува рождения си ден в столична пицария
Коментари Харесай

Вирусът не плаши БГ Барби! Пожела си силиконови бомби за ЧРД

Бургазлийката Андреа Иванова отпразнува рождения си ден в столична пицария без боязън от ковид, обществена отдалеченост и маск и. Притежателката на най-големите устни в света бе в компанията на своите най-близки другари от университета, които почерпи с торта с нейния облик във формата на публикация за русокоската в известно немско издание.

" Изкарахме си доста радостно. Бяхме съвсем сами в цялото заведение. Нямам терзание от болестта, само че новите ограничения провалиха проектите ми за излизане на дискотека. По традиция чествам рождения си ден в заведение с близки другари и този път не беше по-различно. Получих хубави дарове и съм доста щастлива ", показа пред " България Днес " студентката по специалността " Немска лингвистика " в Софийския университет.

Колегите на Андреа от Алма матер я зарадвали с парфюм, ваучери за извършване на покупки в бутици за облекла и разнообразни аксесоари. Все практични неща, които ще влязат в приложимост, безапелационна е студентката, на която й остават още няколко изпита, с цел да се дипломира като бакалавър.

" Освен здраве и шанс си поисквам през януари да имам към този момент нов силиконов бюст. В края на ноември ще бъде финалната консултация, към този момент съм се ориентирала към еластичен хирург в частна клиника в София и най-вероятно в края на първия месец от новата година ще бъде планувана интервенцията поради многото записани часове. Дотогава ще би трябвало да се уточним какъв брой кубика да бъде силиконът, защото аз желая повече, а медикът по-малко и на два пъти ", разкрива още Андреа.

Паралелно с уголемяването на устните си с 21-ва вливка на хиалурон неотдавна, родното Барби желае да има и най-големия силиконов бюст у нас. След последната вливка на веществото Андреа възнамерява да стартира стремително новата 2021 година с обилни гърди.

" Моето предпочитание е да сложа по 900 кубика силикон във всяка гърда. Или общо 1800. Но медиците ме поучават при първата намеса да се вкарат към 600, което прави 1200 общо, с цел да се види по какъв начин ще се схване от тялото и дали всичко ще бъде наред. А по-късно при втора интервенция да се постави още количество съгласно еластичността на кожата и други фактори. Но аз ще опитам да разубедя лекаря при финалната консултация ", споделя студентката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР