Бургазлийка продава конско месо по Интернет. В разговор с репортер

...
Бургазлийка продава конско месо по Интернет. В разговор с репортер
Коментари Харесай

И таз добра! Бургазлийка продава месо от жребчета по Интернет

Бургазлийка продава конско месо по Интернет. В диалог с кореспондент на Българска национална телевизия дамата, която предлага и луканки от жребчета, сподели, че не може да одобри назад продукта, в случай че клиентът не го хареса. Фактури естествено не се издават. На обявата, оповестена в уебсайт за електронна търговия, е даден адрес в бургаския ж.к. „ Изгрев “. Жената продава и конско филе.

„ Сложихме месото в торбички. Във фризера са. Имаме 350 кончета. Колим единствено млади. Месото е прясно “, твърди продавачката, а на въпроса дали може потребителят да го върне, в случай че има проблем, дава отговор, че по тази причина човек би трябвало да го види на място.
Потребителят може да изгори, тъй като пратките с месо не вървят с документи нито за генезис, нито за доклад.

Човек би трябвало да се научи да разпознава риска, разяснява ръководителят на Асоциация „ Активни консуматори “ Богомил Николов.
„ Хората желаят да спестят пари и вместо да си купят безценен артикул от аптека, да вземем за пример, го вземат от Интернет. Не знам каква е логиката да го придобиете от физически лица на по-ниска цена. Това не е домашно сладко, което да си купите от човек “, съобщи Николов.

Д-р Кремена Стоева от Дирекция „ Контрол на храните “ в БАБХ пък сподели, че е получавала тъжби за пазаруване на месо, на мляко от Интернет.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР