Бургазлията Димитър Рачков е настоял да получава по 12 хил.

...
Бургазлията Димитър Рачков е настоял да получава по 12 хил.
Коментари Харесай

Рачков излетял от "Капктите" и "Маскирания певец" заради...

Бургазлията Димитър Рачков е настоял да получава по 12 хиляди лв. на предаване, с цел да е водещ на новия сезон на „ Като две капки вода”. Сумата обаче се вижда прекалено висока за продуцента Маги Халваджиян, поради което той обмислял още веднъж да предложения Герасим Георгиев-Геро за сътрудник на Васил Василев-Зуека.

Хонорарът на Геро бил в пъти по-нисък, а и самият той не бил по никакъв начин придирчив, настояват хора от екипа. Въпреки това към момента има късмет Рачков да е водещ на шоуто, защото предстоят спомагателни срещи с продуцента, на които е допустимо да сближат позициите си.

Заради високо оценените си услуги, Рачков отпадна от „ Маскирания певец” и мястото му бе заето тъкмо от Геро, който съгласно мнозина се оправи ослепително. Тогава от Нова телевизия не обясниха по каква причина Рачков отпада, в случай, че авансово въртяха реклами с него.

Заговори се, че нисичкият комедиант ще прави ново шоу в ефира на медиата, само че то по този начин и не започва, написа "Уикенд ".

Вече е почнал подбора на известни персони за новия сезон на „ Като две капки вода”. Идеята е през 2021 година да се върнат и някои от най-знаковите участници досега, само че кои са те – продуцентите пазят в цялостна загадка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР