Бургазлия от блок 114 в ж.к.Меден рудник даде гласност на

...
Бургазлия от блок 114 в ж.к.Меден рудник даде гласност на
Коментари Харесай

Междусъседски войни в бургаския ”Меден рудник”! Ето защо ...

Бургазлия от блок 114 в ж.к. ”Меден рудник ” даде публичност на проблемите, които има със съседите си във вход 4. В новосанираната панелка преди няколко месеца провели заседание и решили да се доверят на професионален домоуправител, за чиято услуга ще заплащат по 3,80 лв. на месец от апартамент. Мнозина обаче са били срещу, а извършеното заседание е нелегитимно, твърди Радко Ангелов, представен от " Флагман ". „ В събранието участваха хора, които не са притежатели на жилища. Те нито имат пълномощни, нито право да гласоподават, само че тъкмо с техните гласове бе определен домоуправителя. Според мен гласът им не трябваше да бъде тачен. Вече съм известил омбудсмана, ще подам сигнал и в районното кметство”, сподели Ангелов.

По думите му трябвало да се потърси човек от входа, който е осведомен с проблемите на живущите, а не да се наема външен човек, който единствено да прибира парите и да не прави нищо. „ Аз съм бил 4 години домоуправител и се оправих съвършено, само че в този момент не се натискам, а и към този момент не пребивавам в този блок. Просто желая да има непокътнат човек, на който може да разчитаме”, стимулира се Радко.

Преди време той си навлякъл врагове измежду съседите, поради това, че ги предиздвикал да заплащат за спомагателните изби, които употребявали. В техния вход няколко фамилии завзели по две мази и Радко упорствал те да платят наем, тъй като употребявали общи елементи. Бранейки правата на блока, той си спечелил доста врагове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР