Бургазлия е изпаднал в кома и е с тежка черепно-мозъчна

...
Бургазлия е изпаднал в кома и е с тежка черепно-мозъчна
Коментари Харесай

Страшен екшън в Бургас! Радослав в кома след жесток побой в Летния театър

Бургазлия е изпаднал в кома и е с тежка черепно-мозъчна контузия след нечовечен побой, нанесен на метал концерт в Летния спектакъл, оповестява Флагман.бг.

Нападението е от събота вечерта и към този момент четвърти ден 43-годишният Радослав Неделчев се бори за живота си в УМБАЛ-Бургас. Тежкият случай се разиграл към 22:30 ч., когато бургазлията дружно със свои другари влезнали в Летния спектакъл, където се организира фестивалът Sea of Black. Там мъжете срещали друга компания, с която се познават. Радослав разговарял с единия от тях – мъж на към 30 години, прочут към този момент единствено с дребното си име Теодор.

В този миг обаче нещо се случило сред тях, по изказвания на близки на Радослав, Теодор го блъснал с пестник по главата. Радослав паднал по стълбите и получил тежки контузии. Бил е на косъм от гибелта и единствено бързата реакция на околните му и Спешните екипи го е избавила.

Братът на Радослав - Евгени Неделчев приканва, в случай че има очевидци на случая, да дадат показания, защото никой от приятелите на Радослав не е видял какво тъкмо се е случило, нито са чули нещо поради мощната музика, причинителят не е арестуван. Близките на нападнатия бургазлия търсят директни очевидци, с цел да може биячът да бъде арестуван и получи заслуженото.

Ако имате информация - подайте сигнал в най-близкия сектор на Министерство на вътрешните работи. Анонимността ви е обезпечена, твърдят околните на Радослав.

Ето и цялата последователност на нападението, разказана от Евгени Неделчев:

" Уважаема редакция, обръщам се към Вас – като най-голямата и справедлива бургаска медия, с зов за помощ за установяването на индивида, който на 04.08.2018 година (събота) към 22.30 часа на концерт на Летния спектакъл на гр. Бургас нанася удари на брат ми Радослав.

Брат ми е бил там с трима свои другари. Преди да стартира мероприятието извън се почерпили с 1-2 бири. Вътре също продавали питие, взели са си и там. Позиционирали в най-горната част на театъра – до стълбите. Там срещнали друга компания, с която се познавали, само че били близки другари.

В тази компания бил и млад мъж – към 30-годишен, споделя се Теодор. Двамата с брат ми почнали да си приказват, само че тъй като музиката била толкоз мощна, че никой от приятелите им не е чул диалога. Теодор бил най-отгоре, а брат ми – тъкмо пред него, само че с едно ходило надолу.

В един миг приятелите на брат ми чуват удар, поглеждат – Радослав паднал по тил надолу. Всичко е станало за секунди. Разбрах, че нападателят го е блъснал доста мощно с пестник по главата с всичка мощ, а брат ми е паднал по тил. При нанесения побой Радослав получава доста тежки пострадвания – черепно-мозъчна контузия, до през вчерашния ден беше в кома, към този момент е изместен в отделението по неврохирургия на УМБАЛ-Бургас. Борбата му за живот продължава, през днешния ден му следва тежка интервенция на главата.

Вероятно и двамата – и брат ми, и нападателят били подпийнали. Но това не е опрощение да нанесеш толкоз нечовечен удар по главата на човек. Брат ми в никакъв случай няма да посегне на някого, каквото и да е станало сред тях. Другото момче доста добре го знае, въпреки всичко няколко пъти са били в обща компания.

И оттова към този момент някой се обадил на тел. 112, на място пристигнала кола за спешна помощ. Падането и ударът били доста мощни, от доста близо бил ударът.

За жал никой от приятелите му, които били в Летния спектакъл, не могат да посочат какво тъкмо е станало, защото е било доста шумно. Те са показали Теодор пред служителите на реда, само че не са видели нападението, не могат да кажат бутнал ли го е, блъснал ли го е, което автоматизирано го прави почтен. Няма и други очевидци. Самият Теодор дал пояснение пред служителите на реда, че брат ми самичък е паднал по стълбите. Имало един мъж от уредниците, който доста е оказал помощ на Радослав. Когато го качвали на колата за спешна помощ, мъжът обяснил, че брат ми е пребит. Дано най-малко той спомага на органите на реда за откриване на случая “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР