Бургазлии ще посрещнат новата 2018- та година на площад „Тройката“

...
Бургазлии ще посрещнат новата 2018- та година на площад „Тройката“
Коментари Харесай

Бургас посреща 2018-та с празничен концерт

Бургазлии ще посрещнат новата 2018- та година на площад „Тройката“ с доста забавление, хора и почерпки. Автобусите от 23 часа в Новогодишната нощ ще са безвъзмездни.

„До 03 часа на 01.01., по линиите, свързващи комплексите „Изгрев“, „Меден рудник“ и „Славейков“, и минаващи през центъра на града, ще се пътува без билет. Така хората ще могат умерено да са на празника и след това да се приберат у дома“, съобщи инж. Петко Драгнев, шеф на градския транспортьор „Бургасбус“.

Новогодишният празничен концерт, с който Община Бургас ще зарадва своите поданици, е с начало 22:30 часа. Организаторите оповестиха, че в него ще вземат присъединяване певицата Сантра, група „Celebration“ и един от прогресиращите млади хип-хоп реализатори Dее, който ще влезе и в по-нестандартната за него роля – на водещ на концерта.
На празничната сцена ще се качи и една от най-обичаните ни и известни странджански национални певици Жечка Сланинкова, а тъкмо в среднощ небето над Бургас ще бъде огряно от обилна новогодишна заря. Фолклорен оркестър „Странджа“ в допълнение ще вдигне градуса на настроението на празнуващите.

Община Бургас кани бургазлии да посрещнат дружно Нова година под намерено небе. По традиция празнуващите на площада ще могат да се почерпят с хубаво вино и новогодишна баница.
Площадът ще бъде зорко охраняван от служители на реда, които ще бдят за сигурността и реда.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР