Бургазлии измислили нова схема за изкарване на пари в Слънчев

...
Бургазлии измислили нова схема за изкарване на пари в Слънчев
Коментари Харесай

Бургазлии избиха рибата с нов бизнес в Слънчака

Бургазлии измислили нова скица за изкарване на пари в Слънчев бряг. Изнудват за пари малолетни непознати туристи, пушещи марихуана. Заплашват ги, че, в случай че не получат поисканата сума, ще ги издадат на полицията, написа " Флагман ". Случаят е от нощес. 14-годишни немски туристи се разхождали в региона към заведение в курорта. Пред паркинга на локален хотел единият от младежите опитал да възпламени цигара с марихуана. В същия миг към него се доближили няколко непознати.

Един от тях им декларирал, че това е нелегално и против сумата от 200 лева на човек, няма да извика полицейските чиновници. Германците събрали общо 120 лева, като я предали на непознатите, само че заради недостатъчността й, единият екскурзиант е изпратен до хотела с цел да донесе останалата част от желаните пари. Вторият чужденец останал при непознатите, до момента в който приятелят му донесе парите. Вместо да събере сумата обаче, малолетният решил да се обади в полицията.

Униформените незабавно сгащили 28-годишния И.П. от Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане. При инспекцията на 14-годишния екскурзиант Р.Г. е открита и конфискувана саморъчно свита цигара с марихуана. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Несебър.

Засега не е ясно дали изнудването за пари е индивидуален случай. Възможно е схемата да работи сполучливо и бургазлиите да са го трансформирали в скица за печелене на лесни пари, а от боязън малолетните туристи да не подават сигнал в полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР