Бургаското Бюро по труда организира трудова борса, на която са

...
Бургаското Бюро по труда организира трудова борса, на която са
Коментари Харесай

В Созопол и Несебър вече търсят персонал за летния сезон

Бургаското " Бюро по труда " провежда трудова борса, на която са поканени работодатели в областта на туризма, хотелиерството и ресторантьорството, оповестиха от институцията. Тя ще се организира на 22 март във Военния клуб на на ул. " Христо Ботев " №48. Борсата ще бъде открита в 10:00 часа. 

По време на събитието търсещите непрекъсната или краткотрайна претовареност ще могат да се срещнат с активността на участващите компании, които търсят личен състав, както и да осъществят контакти и да получат оферти за работа. На щанда на " Бюро по труда " - Бургас ще се предлага информация за опциите за образование на възрастни.

Справка на Българска телеграфна агенция в електронните регистри на локалното бюро по труда сподели, че към този момент са оповестени свободни работни места за краткотрайна претовареност в летните ни курорти.

 istock istock
Най-много са предложенията за работа в Созопол, Несебър и к.к. Слънчев бряг. Най-често се търсят готвачи, спомагателен кухненски личен състав, бармани, сервитьори и камериерки. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР