Бургаско студио за красота пусна промоция за Св. Валентин -

...
Бургаско студио за красота пусна промоция за Св. Валентин -
Коментари Харесай

Джендър промоция за бургаските батки: Филъри в джуките за Св. Валентин

Бургаско студио за хубост пусна промоция за Св. Валентин - слагане на филър в устните, написа "Флагман ".

През последните години инжектирането на хиалурон стана шлагер измежду дамите, които не харесват устата си или имат прекомерно тънки устни. Този път обаче процедурата е ориентирана към представителите на мощния пол, а рекламен кадър демонстрира сочни мъжки устни.

"Наближава Св. Валентин. Дами, пригответе се за страхотни целувки от вашите кавалери. Не държим на мнения и харесване, а демонстрираме, че и мощният пол има потребност от ободряване. Моля, не показвайте какъв брой сте тесногръди.

Живеем в свят, в който сме свободни, всеки може да прави това, което му харесва, или вие не се чувствате по този начин ", гласи обявата на „ Бургас дерма “ в профила им във ФБ.

Идеята очевидно не се приема еднопосочно. Някои я утвърждават, харесват и споделят в мрежата.

Жени, които обаче желаят обичаният им да има мъжествени черти, считат, че не е привлекателно представителите на мощният пол да наподобяват на кукла Барби и да надуват устните си като кренвирши. Според тях, това не е промоция за мъже, а по-скоро за джендъри.

Има и такива, които одобряват нещата безгрижно. Един от потребителите се майтапи, че "ще изчака промоцията със силиконовите импланти за мъже ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР