Бургаско пусна на пазара нова 330 мл опаковка кен, която

...
Бургаско пусна на пазара нова 330 мл опаковка кен, която
Коментари Харесай

Бургаско с нова, още по-достъпна и удобна опаковка от кен 330 мл

Бургаско пусна на пазара нова 330 мл опаковка кен, която е измежду най-бързо растящите категории опаковки на пазара с 14% междинен годишен растеж в размер. Със своите отлични вкусови характерности марката продължава да регистрира непрекъснат растеж в продажбите, като по този метод се трансформира от районна марка в една от най-харесваните и търсени бири на национално равнище за всеки сезон.

„ Тези резултати са най-високата оценка, която можем да получим от феновете на бирата. Тя ни стимулира да продължим да развиваме марката и да предлагаме нови и разнообразни артикули с потвърденото качество на Бургаско. Така още повече хора могат да се допрян до чувството за море във всеки миг и във всеки сезон. Новата опаковка е и поръчител за пивкост и прохлада на бирата до последната глътка “, споделя Десислава Атанасова, бранд управител на Бургаско.

Предимствата на кен опаковките вършат категорията желана в последните няколко години и способстват за увеличението на сегмента, който все още съставлява 1/3 от пазара у нас. С новия размер на опаковката Бургаско дава отговор точно на тези изменящи се трендове в желанията на феновете на бирата. Благодарение на по-малкия размер от 330 мл се понижава количеството въздух, което влиза в контакт с пивото след отваряне, и по този метод Бургаско резервира своите качества, пивкост и пресен усет.

Бургаско от дълго време се е трансформирала и в емблема на морето и лятната отмора поради чувството за независимост и равнодушие, което ни носи. Това възприятие, което нормално свързваме с лятото, в този момент може да е с нас през цялата година, без значение къде се намираме, щом отворим обичаното Бургаско. Това е и посланието на рекламните клипове, като за пръв път марката ще показа видеа за всички сезони. Видеата за и ни придвижват на морския бряг с думите „ Отпусни се. Морето е тук “. Всички почитатели на марката ще имат опцията да вземат участие и в национална промоция в интервала 1 юни – 31 юли 2023 година, като закупят стъклена бутилка Бургаско от 500 мл и схванат незабавно дали печелят Бургаско кен.

През последните години Бургаско се наложи като обичана марка на потребителите и регистрира междинен растеж от 20% в размер за последните две години, 2021 година и 2022 година За интервала януари -април 2023 година марката пораства с 33% в размер по данни на Nielsen България. Бургаско е желана бира за консуматори от огромните градове на възраст сред 25 и 39 години с натоварено всекидневие и забързан метод на живот. Те имат потребност да се откъснат от градския темп на умерено и носещо релакс място, а Бургаско ги придвижва точно там и им носи чувство за баланс и независимост.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР