Бургаският сайт Флагман.бг разпространи кадри от видеокамери, запечатали бруталното нападение

...
Бургаският сайт Флагман.бг разпространи кадри от видеокамери, запечатали бруталното нападение
Коментари Харесай

ВИДЕО 18+: Ето как наркоманът Иван ръга безпощадно 17-г. ученичка в Бургас

Бургаският уебсайт Флагман.бг популяризира фрагменти от видеокамери, запечатали бруталното нахлуване над 17-годишно момиче в неделя вечерта.

От видеозаписите се вижда, че в 21:35 часа откъм жк. „ Изгрев “ по пешеходната пътека към „ Кондоско " център умерено се движат две девойки. Те пресичат първото платно и се намират в острова, когато зад тила им се задава мъж в бели облекла.

Двете девойки хукват нагоре, в посока колелото на ОMV. Мъжът настига едното от тях. Не може да се види тъкмо дали то първо се спъва в бордюра и тогава пада, удряйки тежко главата си, ли той я блъска и поваля на земята.

Във видеозаписа се виждат ясно многочислените удари с ножа, които той нанася по тялото ѝ. В това време откъм комплекса се задават други две момчета, стопират и коли, втурва се и пазачът на бизнес центъра, с цел да помогне.

Касапинът към момента е на мястото и никой не смее да го приближи. Той си потегля спокоен, в противоположна посока към комплекса, пресичайки тревните площи.

Момичето, което е тежко ранено, е 17-годишно и е от прилежащ блок на този, в който живее надрусаният умопобъркан.

27-годишният нападател Иван Тодоров Кокинов е арестуван. Окръжна прокуратура-Бургас го е обвинила в опит за ликвидиране, останал незавършен заради независещи от дееца аргументи. Престъплението е квалифицирано по член 115, вр. член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР