Бургаският съд пусна на под домашен арест 59-годишния Атанас Андонов,

...
Бургаският съд пусна на под домашен арест 59-годишния Атанас Андонов,
Коментари Харесай

Бургаският съд пусна на под домашен арест шофьора, убил учителката Янита

Бургаският съд пусна на под домакински арест 59-годишния Атанас Андонов, предизвикал гибелта на пътя на 33-годишната учителка от Айтос Янита Пепелянкова. При преден конфликт на пътя Бургас - Средец тя почина на място, а двете ѝ дъщери - на 5 и 8 години, пострадаха тежко.
Случаят закупи огромен публичен отзив, откакто брачният партньор на Янита, който е служител на реда, описа пред медиите, че вместо рождения ден на дребната щерка, трябвало да приготвя заравяне на брачната половинка си, а децата към момента не знаели за гибелта на майка им.

Назначена е автотехническа експертиза, която да покаже точните аргументи за случая.

" Изразил е страдание, само че то е от човешка позиция, тъй като се касае за една техническа нередовност на автомобила, в резултат на което е породено това ПТП. Воланът е тръгнал наляво и по никакъв метод не е можел да го управлява ", съобщи Марийка Глушкова от Софийската адвокатска гилдия, написа bgonair.bg.

" Ще бъда назначена техническа експертиза, която ще уточни дали е имал механически проблем директно преди удара, само че сега изказванието на обвинения е в тази посока ", сподели прокурор Ангел Георгиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР