Бургаският рецидивист Драгомир Младенов, по прякор Шопа, е бандитът, арестуван

...
Бургаският рецидивист Драгомир Младенов, по прякор Шопа, е бандитът, арестуван
Коментари Харесай

Бургаският Кулагин, откраднал скъпа козметика , се оказа хероинов бос

Бургаският рецидивист Драгомир Младенов, по прякор Шопа, е бандитът, задържан за кражба на козметика в бургаския ж.к. " Възраждане ", оповестява " Флагман ".

Прокуратурата повдигна обвиняване на бургазлията поради това, че откраднал скъпа козметика от кола в Бургас, само че тогава към момента името му не бе известно. Крадецът щял да се измъкне, в случай че не са били бързите дейности на чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, които го закопчали с откраднатите движимости.

Пред ченгета арестуваният обяснил, че козметиката била негова и за персонална приложимост – като че ли е Кулагин, а не изпечен нарушител с богато досие и няколко престоя в пандиза.

Драго Шопа е паметна фигура от бургаския ъндърграунд, преди години бе апетитен за боса на хероина в Бургас, само че след ареста му стартира да пропада съществено. Преди две години едвам не опустоши патрулка при луда гонка, малко по-късно източи горивото на бус и заплаши притежателя му, че ще го заколи. Цяло знамение е, че макар множеството си прояви е на независимост. По новото обвиняване го грозят до 15 години затвор, а против него е известно да са текат най-малко още две досъдебни производства.

Шопа има дебело престъпно досие. Още през 2009 година той беше арестуван като главатар на наркогрупа за търговия с хероин. Част от бандата са двамата съпрузи Вангел и Катя Аврамови, които са хванати с 210 дози хероин в фамилния автомобил. Дни след ареста им служителите на реда закопчаха Шопа и още двама от наркопирамидата - Марин Георгиев и Николай Вълчев. Тогава проверяващите оповестиха, че Шопа е разпределял опиата и е събирал парите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР